MNENJA LJUDI

Kaj pravijo lastniki domov

“Kar neverjetno je, da se toliko čudovitih sprememb dogaja v naših življenjih.”

Mahariši-Vastu-arhitektura

“Ob vselitvi v našo hišo se nam je zgodilo toliko čudovitih stvari. Moj mož je dobil najboljše delo v svoji karieri, odkar smo se preselil sem, in pravi, da je za to direktno zaslužna hiša. Moje zdravje se je močno izboljšalo in zdaj se moje življenje v celoti razvija v veliko bolj evolucijsko smer.”

“Postavili smo vsako sobo v skladu z načrtom Mahariši Vastu arhitekture in rezultat je osupljiv. Kjerkoli v hiši se nahajaš, imaš občutek pravilnosti. Izgleda, kot da sonce sije v vsakem kotu. Ne glede na to kako sem razpoložen, kadarkoli vstopim v hišo, se počutim polnega energije in samozavesti.”

Michael Dimick

“Ko smo doma, je izkušnja življenja, kot da smo brez fizičnih omejitev. Stene našega doma ščitijo, vendar ne omejujejo. Zdi se, da je vse na pravem mestu, urejeno in skladno. Ko moramo potovati, je izkušnja prihoda “domov” vedno v veliko srečo in veselje.”

“Celotna atmosfera v moji hiši se resnično kopa v tišini. Je nekaj zelo otipljivega in zelo, zelo udobnega. Prav gotovo čutim življenju podpirajočo kvaliteto, ki podpira vsako aktivnost. Velik blagoslov te arhitekture mi je prinesel veliko uspeha in sprostitve pri delu ter mehkobe in sreče v mojem življenju.”

Jane Hopson

“Velika sreča naše družine je, da živimo v domu zgrajenem v skladu z Mahariši Vastu arhitekturo. Uživamo večje udobje, varnost, večjo harmonijo in večji finančni uspeh. Radi prihajamo v naš Vastu dom. Nič ni primerljivega s tem.”

Bruce Hauptman

“Mahariši Vastu načrt nam je prinesel dobrobiti na nešteto načinov. Opazili smo veliko pozitivnih vplivov, vključujoč več harmonije v našem domu in življenjih. Izkusili smo večje prihodke in uspeh, in veselje opazovanja, kako je naša družina srečnejša iz dneva v dan.”

Walter Reifslager

“Naša Mahariši Vastu stavba daje naraven in negujoč občutek. Odkar smo se preselili, življenje naše družine poteka bolj gladko in mirno. Učinki so finejši, mogoče zato, ker so tako naravni. Naš sin še posebno uživa v hiši, najbolj ko se igra v svetlem in zračnem Brahmasthanu.”

Graham in Leanne de Freitas

Zanimive izkušnje ljudi, ki živijo v malih Vastu hišah lahko preberete tukaj.

Vastu arhitektura družina

Kaj pravijo arhitekti

“Resnično si nisem zamišljal, da je mogoče ustvariti tako udobno in negujoče okolje.”

Mahariši-Vastu-arhitektura

Danes ljudje ne vedo, da veliko nesreč in celo bolezni nastane zaradi nepravilne orientacije zgradb, v katerih živijo in delajo, ter zaradi osnovnih kršitev naravnega zakona, ki so vključene v načrtu. Mahariši Vastu gradnja prinaša celotno znanje o Naravnem zakonu, tako da je vsaka gradnja v celostni harmoniji z vsemi zakoni narave in vsakdo uživa popolno srečo, zdravje, blaginjo in izpolnitev.”

Dr. Eike Hartmann

Vodja oddelka Mahariši Vastu Arhitekture, Mahariši Vedska Univerza (MERU), Vlodrop, Nizozemska

“Kljub našim dobrim namenom, smo arhitekti dvajsetega stoletja naredili nekaj velikanskih napak. To pa zato, ker naše veje znanosti niso nikoli imele orodij, da bi videle globoko v zakone narave, ki vladajo življenju v zgradbi ali mestu. Tako so naše stranke postale predmet zelo dragih poskusov. S starodavno vejo znanosti Mahariši Vastu arhitekturo, smo dobili dostop do zbirke globokih vodil, ki nam omogočajo graditev zgradb in mest v skladu z zakoni narave. Tako lahko naredimo dragim poskusom z našimi strankami konec.”

Jonathan Lipman

Arhitekt, AIA, predsednik Frank Lloyd Wright Building Conservancy in senior arhitekt pri Maharishi Global Construction

Mahariši-Vastu-arhitektura

“Pred več kot desetletjem so mi bili predstavljeni principi Mahariši Vastu arhitekture. Ta tehnologija uporablja natančne formule, kako dosledno ustvarjati idealna okolja za življenje in delo. Pogosto slišim ljudi, kako uživajo v dobrobitih tega znanja. Zelo je nagrajujoče uporabiti te arhitekturne principe, ki so v skladu z Naravnim zakonom. To znanje je izpolnitev moje kariere arhitekta.

Dr. Thomas Weinbrenner

Arhitekt, AIA, magister arhitekture Maharišijeve Globalne administracije preko Naravnega zakona

“Moje stranke globoko cenijo Mahariši Vastu domove, ki jih načrtujem za njih. Celo prijatelji in obiskovalci so navdušeni nad občutkom v teh zgradbah. Mahariši Vastu arhitektura deluje in rezultate lahko na preprost način spozna vsak. To je najboljše priporočilo, ki bi ga lahko zahteval katerikoli arhitekt ali gradbenik.”

Henry Clark

Arhitekt, AIA

Mahariši-Vastu-arhitektura

“Mahariši Vastu arhitektura povezuje posameznika z globljimi vrednotami Naravnega zakona. Ljudje izkušajo večjo podporo Narave, večji uspeh in harmonijo, in čutijo, da se jim nič slabega ne more zgoditi v teh stavbah. Uporabljajoč te globoke principe ugotavljam, da načrtujem brez naporov in spontano.

Carmen Quinton

Arhitekt, AIA

“Po tem ko sem načrtoval več kot 20 zgradb uporabljajoč principe Mahariši Vastu arhitekture, je jasno, da so moje odločitve pri načrtovanju dosledno bolj učinkovite in ustvarjajo okolje, ki prinaša mojim strankam dobrobiti in blagostanje. Mahariši Vastu arhitektura ponovno povezuje arhitekturo z osnovnimi zakoni, ki vladajo celotnemu vesolju.”

Morris Schindler

Arhitekt

Kaj pravijo poslovneži

“Nekaj je tukaj zelo drugače. Čuti se tišino. Red. Naravno lepoto. In zelo je mirno. “

“Čudovit občutek, ko prideš na delo. Mislim jasno in kreativno. “

“Prostor je udoben, vpliva na moje razpoloženje.”

“Zelo sem hvaležen, da lahko delam v takem okolju.” 

Izkušnje ljudi, ki delajo v Vastu stavbi

Mahariši-Vastu-arhitektura

“Odkar smo se preselili v Mahariši Vastu poslovne prostore je osupljivo, koliko sreče in uspeha uživa podjetje.”

Larry Chroman

Predsednik, USA Global Link

“Naše podjetje je pravkar zaključilo tretje leto v Mahariši Vastu poslovnih prostorih. Dobički in produktivnost so naraščali vsako leto. Moje delovno okolje ni bilo še nikoli tako udobno. Moja pisarna je tako negujoča kot moj dom. Ustvarjalnost teče svobodno, in vse kar naredimo vodi k napredku. Mahariši Vastu stavba je ogromno bogastvo za moj posel – zavarovanje proti napakam in zagotovitev velikega uspeha.”

Ed Malloy

Predsednik, Danaher Oil

Mahariši-Vastu-arhitektura

“Odkar smo se preselili v Mahariši Vastu poslovne prostore, smo vsi opazili povečanje koherence, energije in večje sreče pri poslu. Tej arhitekturi pripisujemo zasluge za ustvarjanje okolja, ki je največ prispeval k rasti in izpolnitvi družbe.”

Ron Barnett

Predsednik, Unified Natural Gas

“Ekstremno pozitivna izkušnja s samo nekaj zaposlenimi v Mahariši Vastu poslovnih prostorih, nas je navdihnila za gradnjo 3.000 kvadratnih metrov površine zgradbe za polovico naših zaposlenih. Obvezali smo se zgraditi dodatne prostore za vseh 500 zaposlenih v Aprilu leta 1998. Kdorkoli vstopi v zgradbo že med samo gradnjo, se čuti navdihnjenega in povzdignjenega.

Fred Gratzon

Predsednik, Telegroup inc.

Mahariši-Vastu-arhitektura

“Prva stvar, ki sem jo opazil, da nisem bil utrujen na koncu dneva. Ko govorim o spočitosti in svežini, pozno popoldne ni bilo drugače od jutra in pri tem sem opazil, da sem veliko bolj sproščeno deloval pri delu, veliko bolj kot prej sem se zabaval. Opazil sem tudi spremembo v svojem razmišljanju v prvem oz. drugem tednu. Imel sem vpoglede v stvari, ki so bili dovolj drugačni, da sem jih opazil. Zanimivo, ko razmišljam o spremembah sem skoraj spregledal veliko povečanje prometa v poslu, verjetno zato, ker sem bolj pričakoval notranje spremembe kot zunanje.”

Jay Marcus

Odvetnik

Kaj pravijo razvojniki

“Ne sledimo povpraševanju.”

Mahariši-Vastu-arhitektura-naselje

“Zgradili smo prvo zdravilišče-hotel v skladu z Mahariši Vastu arhitekturo. Bil je popoln uspeh. Sedaj širimo hotel in gradimo apartmajske hiše, vile, pisarne in privatne domove – in ne sledimo povpraševanju. Mahariši Vastu arhitektura načrtovanje je razlog za neverjeten uspeh tega projekta.”

Robert in Maureen Wynne

7000 Development L.P.

“Izpolnjujoče je graditi zgradbe, ki izboljšujejo življenja ljudi. Vsakdo je rad v njih, celo delavci. V štirih leti smo postali voditelji na področju preventivne medicine, in imeli smo goste iz vseh kontinentov. Svoj uspeh pripisujemo podpori, kijo prinašajo principi te zgradbe.”

Rogers and Candace Badgett

The Raj, Mahariši Ajurveda zdravstveni center

Mahariši-Vastu-arhitektura-naselje

“Pred štirimi leti smo ustvarili prvo Mahariši Vastu poslovno stavbo na svetu. Danes imamo več kot 22 podjetij z več kot 300 zaposlenimi v teh zgradbah – in povpraševanje se nadaljuje. Naše stranke dosledno poročajo o dobrih rezultatih. Mahariši Vastu arhitektura je ustvarila tržno prednost za nas.

Doug in Francie Greenfiel

Mahariši Global Construction

“Leta 1993 smo pričeli postavljati prvo bivalno Mahariši Vastu naselje. Potem, ko so se ljudje naselili v prvih nekaj lesenih hiš, so pričeli govoriti, da se počutijo bolj zdrave in srečne v teh zgradbah. Še več hiš je bilo zgrajenih in s povečanim številom so se izkušnje boljšale. Izgleda, kot da so se pri življenju v Mahariši Vastu zgradbah povečale dobrobiti.”

Chris in Dee Johnson

Zgradi svoj Vastu dom

Copyright © 2021 Vastu Arhitektura | Darija Orešković | Vse pravice pridržane

Pin It on Pinterest